Skip to main content

Boost je Microdosing ervaring met een Online programma. Werk samen met een Microdosing Coach en haal het maximale uit het traject. Een zorgvuldige voorbereiding, het juiste protocol, een passende intentie en aandacht voor de  belangrijkste thema’s zijn essentieel voor de optimale beleving van de Psychedelische Truffel.

Kennis

Focus

Ervaring

99,-

MICRODOSING KICKSTART

Programma

Microdosing Truffels voor een volle maand

Het uitgebreide Microdosing met Truffels handboek

Een online Coaching gesprek

Een passend protocol voor jouw persoonlijke situatie

Fundamentele basiskennis voor de optimale ervaring met Microdosing

Maximaal voorbereid om jouw gepersonaliseerde traject te starten

De Online Meeting:

We voeren een 1 op 1 gesprek van ongeveer 50 minuten via Zoom of Google Meet waarin we jou persoonlijke situatie gaan verkennen. Daar leggen we de basis voor een treffende aanpak. We vinden een protocol die aansluit bij jou specifieke behoeften en bereiden je voor op een optimale Microdosing ervaring. We voorzien je in alles wat je nodig hebt. Aan het einde van het gesprek is er ruimte om vragen te stellen.

Boek Nu

Voor wie is het?

Je wilt graag de diepte in met Microdosing, je gaat voor het eerst met de Psychedelische Truffel werken of je hebt ondersteuning nodig bij het vinden van een succesvol protocol. Je hebt behoefte aan een gepersonaliseerd Microdosing Programma die je samen met een Online Coach vorm kunt geven.

De Kern

We staan stil bij het hier en nu, zonder daarover te oordelen. We aanvaarden de huidige situatie volledig, zodat de focus komt te liggen op jouw doelstellingen. Microdosing kan je hier in ondersteunen. Samen creëren we een methode die aansluit op jouw unieke situatie. We bereiden je optimaal voor op een positieve Microdosing ervaring.

Hoe werkt het?

Je vraagt het Kickstart Programma aan. Je ontvangt een e-mail met de intake, het handboek en instructies voor het plannen van de Online Meeting. Tijdens ons gesprek vinden we een geschikt protocol en geven we vorm aan het traject. Na de meeting ontvang je alles wat je nodig hebt. Je bent nu uitgerust om succesvol aan de slag te gaan met een volle maand Microdosing.

Meet your Coach

Hi, mijn naam is Roel, en ik heb een passie voor de bijzondere eigenschappen van Psychedelische Truffels. Als Mindfulness Coach kan ik je helpen bij het vormgeven van jouw persoonlijke Microdosing traject. Door je te ondersteunen tijdens de voorbereiding zul je Microdosing optimaal kunnen inzetten voor jouw doelstellingen.

Boek Nu

Disclaimer

De expertise in mijn werkwijze komt voort uit eigen ervaring, extensieve zelfstudie en een erkende opleiding tot mindfulness coach. Ik ben niet gekwalificeerd als psycholoog of therapeut. Ik ben niet bevoegd om mensen met ernstige contra-indicaties zoals depressie, angststoornissen en/of andere psychisch gerelateerde klachten professioneel te begeleiden. Ik verwacht dat de klant zelf eerlijk aangeeft of eventuele contra-indicaties op hem/haar van toepassing zijn via het intake-formulier. Wellicht vinden we dan een passende oplossing en kan ik je verwijzen naar een expert. De klant is zelf volledig verantwoordelijk voor zijn/haar keuze om het traject te volgen. Het verloop en de gevolgen daarvan vallen onder de volledige verantwoordelijkheid van de klant.